-->

Type something and hit enter

On
Περισσότερες diy κατασκευές θα βρεις στο diy blog μου, ένα ιστολόγιο γεμάτο χειροποίητες δημιουργίες όπου μοιράζομαι μαζί σου ό,τι νέο φτιάχνω για να πάρεις ιδέες αλλά και tutorials με οδηγίες βήμα βήμα για να φτιάξεις μόνη σου ή μαζί με τα παιδιά κάθε είδους χειροτεχνία.

Για την Ασημίνα και τα σεμινάρια της One stroke σας έχω ξαναμιλήσει εδώ.
Όμως αυτό που έχω να σας πω τώρα είναι πρωτάκουστο και θα κάνει όσες από σας είχατε εκφράσει επιφυλάξεις τότε να τις ξεπεράσετε!


  • Η προσφορά περιλαμβάνει 5 μαθήματα συνολικής αξίας € 100,00 και υλικά (χρώματα και πινέλα)κόστους € 55,00 και αφορά τη δημιουργία των δύο συγκεκριμένων έργων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες και τα οποία θα παραλάβετε με το πέρας των σεμιναρίων.
  • Στα 3 πρώτα μαθήματα διάρκειας 1,5 ωρών το κάθε ένα θα διδαχθούν οι κινήσεις και οι τεχνικές που θα χρειαστούν για τη δημιουργία των έργων καθώς και δυο επιπλέον μοτίβα: μαργαρίτα και ηλιοτρόπιο.
  • Στο 4ο και το 5ο μάθημα που θα διαρκέσουν από 2 ώρες το καθένα θα ζωγραφίσετε πάνω σε καμβά που θα επιλέξετε και σε ψάθινο καπέλο.
  • Τα σεμινάρια θα γίνουν στο χώρο της One Stroke™στα Σεπόλια μέσα στο μήνα Ιούνιο σε ώρες και μέρες που θα οριστούν από την Ασημίνα Κωσταντοπούλου η οποία διδάσκει την τεχνική ζωγραφικής.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για όσους ήδη παρακολουθούν σεμινάρια της One Stroke™.
  • Ο καμβάς και το ψάθινο καπέλο είναι της απολύτου αρεσκείας σας και επιλογής σας! Γι αυτό το κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της προσφοράς.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση  η τηλεφωνική επικοινωνία πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης στα τηλέφωνα 211 4093607, 693 2949300.
  • Το κουπόνι ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα της One Stroke.
Τι λέτε; Σας έπεισα;

2 Comments

avatar

ωραία θα ήταν αλλά είναι η εξεταστική στη μέση :-/

avatar

Καλημέρα Δεσποινάκι!Έστω και αργά ήρθα να πάρω το βραβειάκι που μου χάρισες και να σ'ευχαριστήσω πάααααρα πολύ που με σκέφτηκες και μου το προσέφερες!!Το πάω αμέσως στο blog μου!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment