-->

Type something and hit enter

On
Στα πλαίσια της Αποκριάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε για τα παιδιά ο Πολιτιστικός και Χορευτικός σύλλογος Θρακών σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ, ανάμεσα σε άλλα δρώμενα , φτιάξαμε κατασκευές με τα παιδιά. Πάνω από 80 παιδάκια πέρασαν από το υπαίθριο εργαστήρι παιδικών κατασκευών που στήσαμε μαζί με τον δάσκαλο εικαστικών του 11ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής στην Πλατεία Κομοτηνής από τις 10.30 πμ μέχρι τις 2.00 μμ .
Τα παιδιά έφτιαξαν "πηλό" από αλεύρι και σαμπουάν, άνοιξαν φύλλο και έκοψαν τα στολίδια τους με κουπ πατ. Έφτιαξαν καρδιές, μπαλόνια, χαρταετούς, χελώνες, δελφίνια, πρόβατα, γατούλες και άλλα (που όμως δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω γιατί όπως καταλαβαίνετε επικρατούσε πανικός! Οι φωτογραφίες είναι από τις ελάχιστες στιγμές που είχε αραιώσει ο κόσμος). Χρωμάτισαν τον πηλό με μαρκαδόρους, διακόσμησαν με διακοσμητικές πετρούλες, glitter, ψεύτικα ματάκια για τα ζωάκια, σύρμα πίπας και τέλος πήραν τις δημιουργίες τους μαζί με οδηγίες για το πώς θα τις "αποξηράνουν" και θα τις διατηρήσουν! Δίπλα από τις παιδικές κατασκευές ήταν μια άλλη υπέροχη "γωνιά" για face painting , όπως βλέπετε και στη φωτογραφία κάτω αριστερά, ενώ παράλληλα υπήρχε δίωρο πρόγραμμα από ξυλοπόδαρους και κλόουν, dj και στη συνέχεια ορχήστρα, κρασί και κεράσματα. Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση και πραγματικά χαίρομαι που συνέβαλα με τον τρόπο μου στη δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών!


Αυτά από μένα! Εύχομαι σε όλους Καλές Απόκριες!









ΥΓ 1 Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου στο fb
ΥΓ 2 Tutorial και αναλυτικές οδηγίες για τη ζύμη με το σαμπουάν σας έχω δώσει σε προηγούμενη ανάρτηση.
ΥΓ 3 Για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ

8 Comments

avatar

Αυτες οι εκδηλώσεις μου αρέσουν πολύ.
Τα παιδιά χαίρονται.
Όμορφες φωτος.
Καλές Απόκριες να έχουμε.
Φιλάκια ...

avatar

Πολύ όμορφη εκδήλωση και φαίνεται ότι περάσατε υπέροχα.Και του χρόνου να είσαστε καλά.Σ' ευχαριστώ πολύ για το όμορφο βραβείο που μου χάρισες.

avatar

Μπράβο, Δέσποινα! Θα χάρηκαν πολύ τα παιδάκια με όλα αυτά.

Δεν σας πρόλαβα για λίγες ώρες... ήμουν στην Κομοτηνή χθες, αλλά έφτασα μετά τις 2... Κρίμα, θα ερχόμουν να τα λέγαμε κι από κοντά!

Φιλάκια!

avatar

Καλές απόκριες, γλυκιά μου!

avatar

Να'σαι καλά, Κατερίνα μου! Ναι, παρά την κούραση περάσαμε πολύ ωραία και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ!

avatar

Έπρεπε να το'χαμε οργανώσει! Την επόμενη φορά που θα'΄ρθεις ενημέρωσέ με εγκαίρως να κανονίσουμε τον καφέ που λέγαμε! Φιλιά!

avatar

Πολύ ωραία, συγχαρητήρια, νομίζω τα παιδιά θα το ευχαριστήθηκαν πολύ!

avatar

Μπράβο σου,τα παιδιά θα χάρηκαν πολύ με τις κατασκευές!!
Και του χρόνου...
Πολλές ευχές για το υπόλοιπο της αποκριάς...

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment