Καλή Χρονιά- Καλή αρχή!

Η πρώτη ανάρτηση για το 2013 είναι γεγονός! Μετά από ολιγοήμερη απουσία για τις καθιερωμένες διακοπές των εορτών και την επιβεβλημένη αποτοξίνωση από την εικονική πραγματικότητα επιστρέφω ανανεωμένη στη διαδικτυακή μας παρέα! Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας Καλή Χρονιά γεμάτη έμπνευση, δημιουργία και χαμόγελο! Να είστε καλά, να κάνετε νέα ξεκινήματα, να μη φοβάστε το μέλλον γιατί τα καλύτερα εκεί κρύβονται και να δημιουργείτε με κάθε ευκαιρία!
Σας θυμίζω το ραντεβού μας για τις 9 Ιανουαρίου! Μην το χάσετε γιατί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αυτό το μήνα θα ασχοληθούμε με την τεχνική millefiori (και όχι μόνο!) για να δημιουργήσουμε πραγματικά ιδιαίτερα κοσμήματα και πρωτότυπες κατασκευές!

10 σχόλια:

 1. Χρόνια πολλά και καλή αρχή με τα σεμινάρια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις
  Φιλάκια ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ... με υγεία..και αγαπη καλή αρχή στα σεμιναρια σας... ειμαι τοσο μακρυα..στην άλλη ακρη της Ελλαδας Κρήτη....αλλιώς θα ερχόμουνα...αισιοδοξία για τα καλητερα..φιλια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες εμπνεύσεις!!!
  Φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με Υγεία, Χαρά, Αγάπη, Έμπνευση και ό,τι άλλο επιθυμείς! Φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλή χρονιά με αγάπη και υγεια.Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δέσποινα καλή και δημιουργική χρονιά να έχεις!! Ελπίζω να πέρασες πολύ-πολύ όμορφα αυτές τις μέρες... Πολλά φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλή και δημιουργική χρονιά να έχεις με υγεία και χαρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. επίσης καλή χρονια ! πάντα με αγάπη,υγιεία και ευτυχία! σου ευχομαι καλέσ δημιουργίες (αυτό είναι σίγουρο) και φέτος..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλή Χρονιά εύχομαι κι εγώ, με πολλές δημιουργίες και ευχάριστες στιγμές!!! Καλή επιτυχία στα σεμινάρια και περιμένουμε να πάρουμε κι εμείς μια γεύση, καθότι δεν μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!