-->

Type something and hit enter

On
Σας είχα υποσχεθεί βιντεάκι από το μάθημα της Τετάρτης και να'το! Και όχι μόνο βίντεο, αλλά και tutorial, οδηγίες δηλαδή για να φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας γούρια-ρόδια! Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσες παραπονιούνται για την απόσταση που μας χωρίζει!



Τα μαθήματα συνεχίζονται! Αύριο Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 6μμ συνεχίζουμε σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα!



Υ.Γ.1 Το "Κηρο-Ποίητον" είναι στην κατηγορία Art, Artists & Crafts στο Διαγωνισμό καλύτερου ελληνικού ιστολογίου 2012 που διοργανώνουν οι "Ελληνικοί Γυναικείοι Ιστότοποι" .Αν θέλετε ψηφίστε το μαζί με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας ιστολόγια. Προσοχή όμως γιατί πρέπει να κάνετε submit 3 φορές στις επιμέρους κατηγορίες για να είναι έγκυρη η ψήφος σας ( Γυναικεία ιστολόγια, γυναίκες που μας ενέπνευσαν και άντρες που αγαπήσαμε) ! O Διαγωνισμός ξεκινάει στις 1/12/2012 και λήγει στις 21/12/2012 23:59. Η ψηφοφορία όπως και το ερωτηματολόγιο στο τέλος είναι ανώνυμο και σε καμια περίπτωση δεν περιέχει προσωπικά στοιχεία. Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο φορά, αλλά μπορείτε να καλέσετε φίλους να ψηφίσουν κοινοποιώντας αυτήν την ανάρτηση.
Υ.Γ. 2 Ευχαριστώ την marilise από το stars and icicles για το βραβείο συμμετοχής στο Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι Κοσμεί ήδη τη λίστα των βραβείων μου!Το Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι συνεχίζεται ακόμα και θα συνεχίζεται μέχρι τις 15/1/2013 ,επομένως όσες δεν δηλώσατε συμμετοχή  προλαβαίνετε!
Υ.Γ.3 Όσοι δεν πήγατε ακόμη στην έκθεση κουμπαράδων στη Θεσσαλονίκη, σπεύσατε!Τα εγκαίνια έγιναν, αλλά η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου!
Υ.Γ.4 Διοργανώνεται και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από την ΑνεράΙδα και θα ήθελα μ'αυτό το βιντεάκι να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή!

11 Comments

avatar

Καλησπέρα Δέσποινα!Κάθησα καί τό είδα όλο τό βίντεο!Εχω αρχίση κάποιες κατασκευές μέ πηλό!Καλό βράδυ!Φιλιά!

avatar

Εμένα στεγνώνουν ήδη τα ρόδια μου....δε χάνω όμως τίποτα να δοκιμάσω και το δικό σου τρόπο χιχιχι
Σε ευχαριστώ για την αναφορά σου και συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, καλά Χριστούγεννα!

avatar

Ευχαριστούμε πολύ για το tutorial!!!
Φιλάκια πολλά!!!

avatar

Ευχαριστούμε πολύ για το tutorial, Δέσποινα! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Φιλάκια!

avatar

Είναι πολύ όμορφα αυτά που μας έδειξες
Φιλάκια ...

avatar

Πολύ όμορφο το βιντεάκι Δέσποινα μου άρεσαν πολύ τα ρόδια και σίγουρα θα τα φτιάξω!!!Είναι το ιδανικό δωράκι για τις γιορτές!!!Φιλάκια!!!

avatar

Καλώς σε βρήκα,πολύ όμορφα είναι, αν πραγματικά βρώ χρόνο θα τα δοκιμάσω κι εγώ! ελπίζω να φέρουν τύχη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

avatar

τέλεια τα ρόδια Δέσποινα... το είχα δει το βιντεάκι μόλις το κοινοποίησες στο fb... ισως να δοκιμάσω κι εγω... (μη χάσω) Μου άρεσε πολύ η τεχνική σου!!! Καλή συνέχεια στα σεμινάρια και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό της ανεράιδας!!!!

avatar

Να ΄σαι καλά που μας παίζεις κι εμάς που είμαστε μακριά !!! Θα πρέπει να περνάτε πολύ όμορφα στα μαθήματα ...

avatar

Ειναι τελεια τα ροδια απο πηλο πως μπορω να παραγγειλω κ τιμη;;

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment