-->

Type something and hit enter

On
Αγαπημένες μου, το Bazaar των Ζωγράφων σε δράση για τα παιδιά για το οποίο εργαστήκαμε όλες μαζί και στείλαμε τα πραγματάκια μας ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων και θα συνεχιστεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου (ώρες 10 με 1 και 5 με 9). Όσες μένετε στην Αθήνα μπορείτε να πάτε για να βοηθήσετε το έργο δύο πολύ αξιόλογων ιδρυμάτων για τα παιδιά (Ζάννειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας και Ίδρυμα Χατζηκώνστα).Θα βρείτε ανάμεσα στις υπέροχες δημιουργίες και μερικά δημιουργήματα by despinART. Για τα εγκαίνια σας παραπέμπω στην ανάρτηση της Ποδηλάτισσας.


Ένα ακόμη bazaar στο οποίο θα βρείτε δημιουργίες μου ,όπως και πολλών άλλων bloggers, είναι το bazaar της ΜΚΟ Μείνε Δυνατός που θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Δεκεμβρίου, 12 με 8μμ στην Κυψέλη (Αγίας Ζώνης 1Α)

Επίσης,όπως μας ενημέρωσε η Μαρία Ελενα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο Bazaar του πρώτου ειδικού σχολείου Πειραιά. Δανείζομαι μερικές φωτογραφίες από το ιστολόγιό της , επισκεφθείτε την για πολύ περισσότερες φωτογραφίες και υλικό από τα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με το bazaar.
Λοιπόν, να ξαναπώ εδώ ότι το χθεσινό σεμινάριο αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σήμερα 20 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα 6μμ! Ελάτε να πιούμε καφεδάκι με δωράκια , γλυκάκια και πολλές δημιουργίες!


Y.Γ. Μέχρι τις 21/12 μπορείτε να ψηφίζετε το "Κηρο-Ποίητον"(http://deco-candles.blogspot.gr/) στην κατηγορία Art, Artists & Crafts στο Διαγωνισμό καλύτερου ελληνικού ιστολογίου 2012 που διοργανώνουν οι "Ελληνικοί Γυναικείοι Ιστότοποι".


Μ'αυτή την ανάρτηση συνεχίζουμε την Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μαζί με το ιστολόγιο Everyday happy home


Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής




4 Comments

avatar

Σε έχω ήδη ψηφίσει!Φιλιά και καλές γιορτές!

avatar

Καλή επιτυχία και σε αυτό το παζάρι
Σ' ευχαριστώ για την αναφορά σου
Φιλάκια ...

avatar

Σ'ευχαριστώ,καλή μου! Επίσης! Χαρούμενες γιορτές και Καλή Χρονιά!

avatar

Μαρία Έλενα, εμείς σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Φιλιά πολλά!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment