Χριστουγεννιάτικες μινιατούρες από πολυμερικό πηλό 6 μέρες πριν τα Χριστούγεννα

Update:H προγραμματισμένη μας συνάντηση για σήμερα αναβάλλεται για αύριο 20 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα 6μμ! Ελάτε να πιούμε καφεδάκι με δωράκια , γλυκάκια και πολλές δημιουργίες!

Μετά από τόσα μπισκότα και στολίδια, καιρός να πλάσουμε και κάτι από πολυμερικό πηλό , μιας και σήμερα είναι το τελευταίο μας σεμινάριο για το 2012! Όσες από εσάς έρθετε σήμερα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις καθώς δε θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε το 2012 έτσι απλά χωρίς ένα δωράκι! Κι εξάλλου γιατί έφτιαχνα τόσα  γλυκά τις προηγούμενες μέρες; Είχα και τα γενέθλιά μου επίσης, οπότε τα κεράσματα δε θα λείψουν από τη σημερινή συνάντηση!
Πάμε όμως να δούμε τι άλλο εκτός από ρόδια , γούρια και χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιάξαμε στις προηγούμενες συναντήσεις!Σας θυμίζω ότι το πρώτο σεμινάριο του 2013 θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. Y.Γ. Μέχρι τις 21/12  μπορείτε να ψηφίζετε το "Κηρο-Ποίητον"(http://deco-candles.blogspot.gr/) στην κατηγορία Art, Artists & Crafts στο Διαγωνισμό καλύτερου ελληνικού ιστολογίου 2012 που διοργανώνουν οι "Ελληνικοί Γυναικείοι Ιστότοποι".

Μ'αυτή την ανάρτηση συνεχίζουμε την Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μαζί με το ιστολόγιο Everyday happy home


Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής