-->

Type something and hit enter

On
Αγαπημένες μου, καλησπέρα!
Σε προηγούμενη ανάρτηση σας έχω δείξει τις δημιουργίες των κοριτσιών από το σεμινάριο, επομένως σήμερα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σας δείξω και τα γούρια που έφτιαξα εγώ για το 2013! Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα μου στο Facebook !Επίσης κάποια από αυτά θα τα βρείτε και στο etsy, στο μαγαζάκι μου! Το έχω "ανοίξει" εδώ και λίγες μέρες, αλλά ακόμα δεν έχω προσθέσει όλα όσα θα ήθελα, γι'αυτό και δε σας είχα πει τίποτα ακόμα! Όμως επειδή σχεδόν καθημερινά ανεβαίνουν νέες δημιουργίες, μπορείτε να το επισκέπτεστε και να μου λέτε τη γνώμη σας για τυχόν προτάσεις, βελτιώσεις κλπ. Σε λίγες μέρες με αφορμή τα γενέθλιά μου θα "τρέξει" και μια μονοήμερη γενναία έκπτωση! Αλλά περισσότερα γι'αυτό θα σας αποκαλύψω τη Δευτέρα! Θέλω σε αυτό το σημείο να σας πω ότι τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποίησα στα γούρια μου τα προμηθεύτηκα από το Χαντρόραμα.
Υ.Γ. 1Αν σας αρέσει κάποιο από τα άλλα σχέδια που δεν υπάρχει στο e-shop στείλτε μου mail στο despateraki@gmail.com
Y.Γ.2 Το "Κηρο-Ποίητον"(http://deco-candles.blogspot.gr/) είναι στην κατηγορία Art, Artists & Crafts στο Διαγωνισμό καλύτερου ελληνικού ιστολογίου 2012 που διοργανώνουν οι "Ελληνικοί Γυναικείοι Ιστότοποι" .Αν θέλετε ψηφίστε το μαζί με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας ιστολόγια.













7 Comments

avatar

Καλησπέρα! Ευχαριστω για την επίσκεψη!! Βεβαίως μπορείς να συμμετεχεις! Μόνο αν μπορείς πες μου με ποιο μπλογκ θα συμμετεχεις ( είδα οτι υπάρχουν τρία) για να το προσθέσω στη λίστα! Τα φιλία μου!

avatar

Πανέμορφα τα γούρια σου! Εύχομαι "Καλές Δουλειές" και καλή επιτυχία και στο διαγωνισμό! Φιλάκια!

avatar

Μ' αρέσουν πολύ τα ρόδια σου!! Καλή τύχη να φέρουν σε όλους!!!

avatar

Πολύ όμορφα τά γούρια σου Δέσποινα!Καλές δουλιειές σού εύχομαι!Καλό Σ/Κ!

avatar

Και του χρόνου να είσαι καλά να φτιάξεις πολλά πολλά γούρια.Καλοτάξιδο το μαγαζάκι σου.

avatar

Αγαπημένες μου, σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα σχόλια και τις γλυκές σας ευχές! Να είστε καλά!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment