-->

Type something and hit enter

On

 Αυτές τις μέρες ασχολήθηκα και με την κουζίνα. Διάβασα στο ιστολόγιο Owl Mommy για τα μπισκότα της Ελπίδας που έκαναν θραύση στη μπλογκογειτονιά και ήθελα οπωσδήποτε να τα φτιάξω! Αν διαβάζατε την ενθουσιώδη περιγραφή της Βέρας πιστέψτε με το ίδιο θα θέλατε κι εσείς! Και τελικά τα έφτιαξα! Είναι πεντανόστιμα ακριβώς όπως τα περιγράφουν τα κορίτσια! Σίγουρα θα τα ξαναφτιάξω αλλά σε απλό στρογγυλό σχήμα σαν τα soft kings( με τα οποία μοιάζουν πολύ στη γεύση).γιατί δυσκολεύτηκα λίγο με τα κουπ πατ. Τρώγονται πολύ γρήγορα, δεν έχουν μείνει ούτε τα μισά (κι αυτό με προσπάθεια για να μη βάλουμε κιλά από τώρα,έχουμε γιορτές μπροστά μας!)

Εκτός από τα μπισκότα έφτιαξα κι ένα σοκολατένιο κέικ νηστίσιμο , γιατί πολλοί είναι αυτοί που νηστεύουν αυτή την περίοδο, το οποίο κάνω από πολύ μικρή ηλικία και έχει πάντα επιτυχία. Το χρησιμοποιώ ακόμη και σαν παντεσπάνι για νηστίσιμες τούρτες. Πιστέψτε με δυο χρόνια πριν στα γενέθλια του ανιψιού μου (που είναι λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο)η τούρτα με αυτό το κέικ, έκανε θραύση παρόλο που υπήρχε και αρτύσιμη τούρτα ζαχαροπλαστείου! Θα σας έδινα τη συνταγή αλλά δεν  τη βρήκα στο ίντερνετ για να σας βάλω λινκ, ήταν από ένα βιβλίο της μαμάς μου. Αν ωστόσο τη θέλετε αφήστε σχόλιο και θα τη γράψω την επόμενη φορά.

Όπως είδατε δεν είμαι των παραδοσιακών Χριστουγεννιάτικων γλυκών , δε μου αρέσουν οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, παρόλο που γι΄ αυτά έχω δώσει γιαλαντζί συνταγή(!), και δεν τα φτιάχνω.
Εσείς τι γλυκά φτιάχνετε τα Χριστούγεννα;






Y.Γ.2 Το τελευταίο σεμινάριο για το 2012 θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 6μμ.

Θα συνεχίσουμε τα μαθήματά μας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013! Σας περιμένουμε !!!

8 Comments

avatar

Εφτιαξες και τα γλυκά σου και του χρόνου!!!
Εμένα δυστυχώς μ' αρέσουν όλα τα γλυκά!!!
Φιλάκια!!!

avatar

Φαίνονται νοστιμότατα τα γλυκάκια σου!Καλό Σαββατοκύριακο!

avatar

Πεντανόστιμα φαίνονται!

Εγώ φτιάχνω οπωσδήποτε κουραμπιέδες κάθε χρόνο, γιατί μου αρέσουν και εμένα αλλά και στην υπόλοιπη οικογένεια. Τους πηγαίνω τάπερ γεμάτα με αυτούς κάθε φορά, τους περιμένουν! Και μετά... ό,τι άλλο γλυκό προκύψει!

avatar

Πάω να δω τη συνταγή!! φαίνονται τέλεια πάντως!! και του χρόνου!!!

avatar

Μπράβο Δέσποινα!! τα έκανες φοβερά!!!

avatar

αααα κι ευχαριστώ για την αναφορά!! :)

avatar

αυτή τη βδομάδα κι εγώ θα τα φτιάξω τα μπισκοτάκια!
kathy by anthomeli

avatar

Φαίνονται πεντανόστιμα
Φιλάκια ...

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment