-->

Type something and hit enter

On
Καλησπέρα!
Όπως σας είχα υποσχεθεί σήμερα θα σας δείξω κάποιες σελίδες από το εσωτερικό του βιβλίου των ευχών που έφτιαξα για μία βάπτιση.
Πήρα ένα απλό καφέ άλμπουμ και το μεταμόρφωσα σε βιβλίο ευχών με απλά υλικά. Δυστυχώς δε σκέφτηκα να το φωτογραφήσω πριν τη μεταμόρφωσή του και θα πρέπει να με συγχωρήσετε γι'αυτό.
Για τα εξώφυλλα χρησιμοποίησα ειδικά χρώματα για το βάψιμο και αυτοκόλλητα και στρας για τη διακόσμηση. Έχω χρησιμοποιήσει πολλές πεταλούδες και στις εσωτερικές σελίδες γιατί αυτό ήταν το θέμα της βάπτισης και αυτά τα πολύ χρήσιμα αυτοκόλλητα γραμματάκια που βρήκα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς. Με μερικές σφραγίδες και στένσιλ έκανα κάποια σχέδια ακόμη. Αν πιάνει το χέρι σας μπορείτε να ζωγραφίσετε κιόλας!
Ελπίζω να σας άρεσε και να πήρατε ιδέες αν ετοιμάζεστε να φτιάξετε κάτι ανάλογο!
Θα επανέλθω σύντομα!


















Με αυτή τη δημιουργία συμμετέχω στο Δημιουργικό Giveaway της Φανής για το οποίο σας έχω μιλήσει πιο αναλυτικά εδώ

Θέλω να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο ότι σκοπός μου ήταν να μεταμορφώσω ένα άχαρο καφέ άλμπουμ σε ένα παιδικό και όμορφο βιβλίο ευχών. Δεν είμαι scrapbooker και αυτό που έκανα στο συγκεκριμένο project δεν έχει καμία σχέση με το scrapbooking. Το διευκρινίζω γιατί θεωρώ ότι στα βιβλία ευχών ειδικές είναι οι κοπέλες που ασχολούνται με αυτό, εγώ απλώς έκανα μία προσπάθεια και έχω επίγνωση της απλότητάς της.

7 Comments

avatar

Το έφτιαξες πανέμορφο Δέσποινα, δεν πειράζει που δεν είναι scrapbooking!!! Η ιδέα του να μεταμορφώσεις ένα απλό άλμπουμ σε ένα παιδικό βιβλίο ευχών είναι καταπληκτική... μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!!! Φιλάκια!!!!

avatar

@Fotini Little Treasures,σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Χαίρομαι που σου άρεσε!

avatar

και εμένα μου αρέσει!! Μπράβο! Μια χαρά τα κατάφερες!!! Καλό βράδυ!!

avatar

Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και η ιδέα και το αποτέλεσμα!!!Φιλιά!!!

avatar

Πανέμορφο Δεσποινάκι μου!!Μπράβο σου!! φιλάκια.

avatar

Παίρνω το λινκ από αυτή την ανάρτησή σου για τον διαγωνισμό μου, ξέχασες μάλλον να το βάλεις!!φιλάκια και καλή σου επιτυχία γλυκιά μου!!

avatar

@Φανή μου,σ'ευχαριστώ!
Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί να πάρω μέρος με αυτή τη δημιουργία γιατί δε μου φαινόταν και πολύ Φθινοπωρινή, αλλά αφού εσένα σου άρεσε, να συμπληρώσω και το λινκ να είμαστε καθ'όλα εντάξει!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment