Χριστουγεννιάτικα bazaar που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να δώσετε χαρά! (Updated)


Ενημέρωση:
Bazaar 1oυ Ειδικού Σχολείου Πειραιά. Λεπτομέρειες εδώ
Bazaar στην Αρχαία Νεμέα. Πληροφορίες εδώ
Bazaar "Με ανοιχτές πόρτες" στο Δήμο Αμαρουσίου. Περισσότερα εδώ
Bazaar από τις "Πράξεις Ζωής" .Ενημερωθείτε εδώ
 Οι περισσότερες θα ξέρετε για την έκθεση χειροποίητων κουμπαράδων που έφτασαν τον εξωπραγματικό αριθμό των 482 και συνεχώς αυξάνονται. Για όσες δεν ξέρετε θα βρείτε πληροφορίες εδώ
Ένα από τα bazaar για τα οποία θέλω να σας μιλήσω είναι αυτό του Νηπιαγωγείου Νευροκοπίου που γίνεται με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα κυρίως για τη θέρμανση των νηπίων και τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Επίσης οι Ζωγράφοι σε Δράση για τα παιδιά  διοργανώνουν φιλανθρωπικό bazaar τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για το Ζάννειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας και το ίδρυμα Χατζηκώστα.

Ακόμη,bazaar διοργανώνει η μη κερδοσκοπική οργάνωση Μείνε δυνατός (πληροφορίες εδώ) και η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία (περισσότερα εδώ)

Οι ανάγκες όπως βλέπετε είναι πολλές , οι bloggers όμως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά και συνεχίζουμε να το αποδεικνύουμε! Όσο βλέπω τις συμμετοχές σας τόσο σας θαυμάζω και στενοχωριέμαι ταυτόχρονα που εγώ λόγω της μετακόμισης δε μπόρεσα να ολοκληρώσω ακόμα αυτά που έχω σκοπό να στείλω. Όσες δεν έχετε δηλώσει ακόμα συμμετοχή κάντε το σύντομα! Προλαβαίνετε!