-->

Type something and hit enter

On

Όπως σας είχα υποσχεθεί , μιας και δεν προλάβαμε να φτιάξουμε τον Πάτρικ τη Δευτέρα στο σεμινάριο, έφτιαξα ένα βιντεάκι για να σας βοηθήσω να τον φτιάξετε μόνες σας. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ελπίζω να το δοκιμάσετε. Το βίντεο έχει τα ελαττωματάκια του γιατί είναι το πρώτο που τράβηξα για να δοκιμάσω την κάμερα,να δω πώς γράφει και όλα αυτά, αλλά παρόλο που δεν είναι τέλειο δεν ήθελα να πάει χαμένο γι αυτό και σας το δείχνω.
Στη συνέχεια έχω να σας δείξω κάτι που μπορείτε να εκτυπώσετε και να κόψετε για να φτιάξετε ένα πολύ όμορφο κουτάκι-Πάτρικ.Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα για να βάλετε δωράκια σε παιδικό πάρτι .
Καλή επιτυχία και Καλό μήνα!
Μην ξεχνάτε : αύριο στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο παιδικό εργαστήρι πολυμερικού πηλού στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο!Θα φτιάξουμε βάφλες με παγωτό και λαχταριστά σιροπάκια!




6 Comments

avatar

Πολύ όμορφος ο Patrick!!!!!
Μπράβο σου το βίντεο ήταν πολύ καλό!!! Φιλιά και καλό μήνα!!!

avatar

πολύ ωραίος κουμπαράς θα γινόταν ο patrick...και ως κουτί...αλλά και πήλινος...σε μεγαλύτερο μέγεθος!!! Το video πολύ κατατοπιστικό...Καλό μήνα!!!

avatar

Ευχαριστούμε για το βιντεάκι..δεν ξέρω γιατί μα δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον πολυμε. πηλό μου φαίνεται ..παιδικός.Με βάζεις σε ιδέες ξέρεις γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με κάθε τι που δεν έχω δοκιμάσει.Καλημέρα γλυκιά μου.

avatar

Εντυπωσιακός ο πολυμερικός πηλός! Γίνεσαι παιδί ξανά!
Καλό μήνα!

avatar

Μου αρέσουν πολύ οι κατασκευές. Αυτή τη στιγμή έχω διαγωνισμό στο blog μου και δίνω κοσμήματα που έχω φτιάξει.

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment