Πασχαλινές Λαμπάδες 2012 (γ'μέρος) για αγοράκια

Update! Μπορείτε να βρείτε όλες τις Πασχαλινές Λαμπάδες 2013 by despinART στο etsy με έκπτωση 30%. Αν θέλετε να σας φτιάξω μία λαμπάδα όπως εσείς την έχετε φανταστεί επικοινωνήστε μαζί μου για τις λεπτομέρειες!
Οι λαμπάδες που θα σας δείξω σήμερα είναι για αγοράκια-μικρά και μεγάλα!
Η μία κλασική θα έλεγα με ναυτικό θέμα:μπρελόκ ναυτάκι και σωσίβιο-μαγνητάκι για το ψυγείο πάνω στην αφρισμένη θάλασσα!Οι κορδέλες είναι στις αποχρώσεις του μπλε.
Η δεύτερη εμπνευσμένη από το παραμύθι των αδερφών Γκριμ με τον πρίγκηπα βάτραχο: ο πρίγκιπας βάτραχος-μπρελόκ, χειροποίητος από πολυμερικό πηλό και το ίδιο μοτίβο με decoupage.Η καρό κορδέλα σε πράσινο-κίτρινο νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτή τη λαμπάδα!
Σας θυμίζω ότι μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια εδώ και εδώ,σύντομα ωστόσο θα σας δείξω ακόμα περισσότερα νέα σχέδια,οπότε κρατήστε επαφή (facebook).!
Και αυτές οι λαμπάδες είναι λευκές,οβάλ, και έχουν ύψος 38 εκατοστά.Συσκευάζονται πολύ προσεχτικά και συνοδεύονται από πολύ χαριτωμένα χάρτινα πασχαλινά Λαμπαδόκουτα!
Για παραγγελίες στείλτε e-mail στο despateraki@gmail.com.

Δείτε τις τιμές για όλες τις λαμπάδες εδώ
Υ.Γ.Επειδή όλες οι λαμπάδες έχουν ήδη πωληθεί πριν προλάβω να σας τις δείξω είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν παραγγελίας και επειδή είναι χειροποίητες ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από αυτές που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Εξάλλου η γοητεία του χειροποίητου είναι η μοναδικότητά του!