-->

Type something and hit enter

On

 Update! Μπορείτε να βρείτε όλες τις Πασχαλινές Λαμπάδες 2013 by despinART στο etsy με έκπτωση 30%. Αν θέλετε να σας φτιάξω μία λαμπάδα όπως εσείς την έχετε φανταστεί επικοινωνήστε μαζί μου για τις λεπτομέρειες!
Καλή εβδομάδα σε όλους! Καθώς η Άνοιξη κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της οι λαμπάδες μου γεμίζουν με περισσότερα ανοιξιάτικα στοιχεία:πεταλούδες και ανθισμένα λουλούδια που θα σας δείξω σήμερα,πασχαλίτσες και κρινάκια,που θα δείτε σε επόμενη ανάρτηση!
Για να δούμε τι έχουμε σήμερα λοιπόν!
Μπλε ηλιοτρόπια,κόκκινα και κίτρινα λουλούδια πάνω αριστερά.
Πάνω δεξιά μια λαμπάδα με πεταλούδες και λουλούδια σε γαλάζιο-άσπρο χρώμα,ροζ φιόγκο απ'όπου κρέμεται μια μικρή πεταλουδίτσα και ροζ φόντο επίσης.
Πεταλούδες συναντάμε και κάτω αριστερά σε ροζ-κίτρινο χρώμα,στο ίδιο χρώμα είναι και η χειροποίητη πήλινη πεταλουδίτσα που ανεμίζει τις συρμάτινες κεραίες τις στο πάνω μέρος της λαμπάδας.Πράσινο φόντο και φουξια κορδόνι συμπληρώνουν το σύνολο.
Κάτω δεξιά σε γαλάζιο φόντο μια πεταλούδα κάνει τη βόλτα της ανάμεσα σε ανθισμένα λουλούδια, μπουμπούκια και φυλλωσιές.

Όλες οι λαμπάδες είναι λευκές,οβάλ,ζωγραφισμένες στο χέρι και έχουν ύψος 38 εκατοστά.Συσκευάζονται πολύ προσεχτικά και συνοδεύονται από πολύ χαριτωμένα χάρτινα πασχαλινά Λαμπαδόκουτα!Για παραγγελίες στείλτε e-mail στο despateraki@gmail.com.
Δείτε τις τιμές για όλες τις λαμπάδες εδώ
Για περισσότερα σχέδια κλικ εδώ.
Σύντομα έρχονται ακόμα περισσότερες λαμπάδες οπότε κρατήστε επαφή (facebook).

Επειδή όλες οι λαμπάδες έχουν ήδη πωληθεί πριν προλάβω να σας τις δείξω(ίσα που πρόλαβα να πάρω φωτογραφίες) είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν παραγγελίας και επειδή είναι χειροποίητες ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από αυτές που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Εξάλλου η γοητεία του χειροποίητου είναι η μοναδικότητά του!


Μην ξεχνάτε το σεμινάριό μας σήμερα το απόγευμα για να μάθουμε να δημιουργούμε μαζί χειροποίητα κοσμήματα από πολυμερικό πηλό!Για να πάρετε μια γεύση από την προηγούμενη συνάντησή κλικ εδώ. Σας περιμένω!


4 Comments

avatar

Αντε και ΚΑλο Πασχα!!!
Μπραβο! πολυ ομορφες...ανοιξιατικες!

avatar

Δεσποινάκι καλώς σε βρεθήκαμε!!! Οι λαμπάδες σου είναι εξαιρετικές και απίστευτες προσεγμένες! Πως να μην γίνουν ανάρπαστες; Καλό απόγευμα σου εύχομαι!!!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment