Τα γενέθλιά μου και ένα εύκολο και οικονομικό δώρο DIY 8 μέρες πριν τα Χριστούγεννα

Καλημέρα, αγαπημένες μου!
Όπως θα καταλάβατε κι από τον τίτλο έχω γενέθλια σήμερα! Μη φανταστείτε ότι αυτή τη μέρα θα κάνω κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες! Πάλι στην κουζίνα μου θα χωθώ και θα πλάθω (τουλάχιστον όμως αυτή τη φορά τα μπισκοτάκια μου θα είναι για φάγωμα και όχι για στόλισμα όπως τα χτεσινά με το σαμπουάν!) Για σας όμως έχω ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό που ελπίζω να σας αρέσει!Για τις επόμενες 24 ώρες θα ισχύει έκπτωση -25% σε όλα μου τα πραγματάκια στο etsy! Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση χρησιμοποιήστε τον κωδικό BDAY2012 στο πεδίο Coupon Code πριν το Checkout!

Πάμε τώρα στα δικά μας και στο οικονομικό και εύκολο Χριστουγεννιάτικο δώρο που σας υποσχέθηκα στον τίτλο. Την ιδέα την βρήκα εδώ  και θέλησα να τη δοκιμάσω! Πρόκειται για σοκολάτες συσκευασμένες όμως με έναν πρωτότυπο τρόπο σε ρόλο χιονάνθρωπου!( Περισσότερες όμορφες ιδέες για δώρα και όχι μόνο θα βρείτε στον πίνακά μου στο Pinterest "Christmas" ! )
Αν θέλετε να φτιάξετε κι εσείς αυτά τα γλυκά χιονανθρωπάκια ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο παρακάτω βίντεο! Βέβαια εγώ δεν τις ακολούθησα με ακρίβεια, όπως πάντα έκανα τα δικά μου ανάλογα με τα υλικά που είχα! Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα και να χαρίσετε πρωτότυπες σοκολάτες φέτος τα Χριστούγεννα! Με τα σοκολατένια χιονανθρωπάκια μου παίρνω για δεύτερη φορά μέρος στο Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι μας!


Μ'αυτή την ανάρτηση συνεχίζουμε την Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μαζί με το ιστολόγιο Everyday happy home

Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής