-->

Type something and hit enter

On
Αγαπημένες μου, σε αυτή την ανάρτηση θα σας μιλήσω για οικονομικά δώρα που μπορείτε να φτιάξετε με φθηνά υλικά ή με υλικά που έχετε ήδη σπίτι σας. Τα περισσότερα τα έχετε ξαναδεί στο Κηρο-Ποίητον, αλλά λόγω Χριστουγέννων θεώρησα ότι μια συγκεντρωτική ανάρτηση με επιπλέον tips and tricks για τη συσκευασία τους  θα σας βοηθούσε να ετοιμάσετε τα δώρα της τελευταίας στιγμής!
Πάμε να δούμε τη λίστα μας;
1. Ένα δώρο που ετοιμάζεται εύκολα, γρήγορα και είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών είναι το γούρι για τη νέα χρονιά!
Σας έχω δείξει πώς να φτιάξετε στοιχεία για τα γούρια σας από πολυμερικό πηλό και πώς να τα συνθέσετε μετά για ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα! Ελπίζω να σας εμπνεύσουν οι οδηγίες μου για πολλές όμορφες δημιουργίες. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και έτοιμα στοιχεία αν δεν έχετε χρόνο και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο!
Κουτάκι για το γούρι σας ή για άλλα μικροδωράκια μπορείτε να φτιάξετε από ρολό χαρτιού τουαλέτας, μην απορείτε, μπορείτε να φτιάξετε θαύματα μ'αυτό! Μια πρώτη ιδέα για το πώς να το χρησιμοποιήσετε σας έχω δώσει εδώ, ενώ μια άλλη εξαιρετική ιδέα αλίευσα στο Pinterest και μπορείτε να τη δείτε εδώ.
2.Ένα εξίσου ωραίο δώρο είναι τα χριστουγεννιάτικα κεριά, σας έχω μιλήσει για το πώς μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα και απλά με τα καλύτερα tutorial στα ελληνικά! Μία πρόταση συσκευασίας σας έχω δείξει εδώ, αλλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και συσκευάστε τα όπως σας αρέσει!

3. Για τα παιδιά, ένα πολύ εύκολο και όμορφο δώρο είναι οι σοκολάτες χιονάνθρωποι που σας έδειξα εδώ. Μπορείτε να τις προσφέρετε μέσα σε κάλτσες για τα δώρα, μαζί με γλειφιτζούρια και καραμέλες. Κάλτσες μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες σε πολύ καλές τιμές , αλλά αν πιάνουν τα χέρια σας και σας περισσέυει λίγη τσόχα μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας.
4. Αν έχετε λίγο παραπάνω χρόνο στη διάθεσή σας μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα σουβέρ με decoupage και τεχνική της χαρτοπετσέτας, δείτε αναλυτικό βίντεο με οδηγίες εδώ. Νομίζω ότι ένα σετάκι από 6 ή 4 αναλόγως με το χρόνο σας τυλιγμένο σε μια διάφανη ζελατίνη και δεμένο με χρυσή κορδέλα είναι μια πολύ ωραία πρόταση για δώρο.



5. Ένα Ημερολόγιο για το 2013 από τα χεράκια σας θα είναι επίσης ωραίο σαν δώρο σε φίλους ή συγγενείς. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να το φτιάξετε, σας προτείνω όμως να αναζητήσετε τον πιο οικονομικό και οικολογικό: μεταμορφώστε άχρηστα σανίδια ή χοντρά χαρτόνια που περίσσεψαν από κάποια συσκευασία, χρησιμοποιήστε τεχνική της χαρτοπετσέτας, γιορτινές εικόνες από περιοδικά κι εφημερίδες, χαρτιά περιτυλίγματος, γκλίτερ ή ό,τι άλλο σας βρίσκεται. Με λίγη φαντασία , ένα ημερολογιάκι που θα κολλήσετε πάνω και ένα τριγωνάκι για να κρεμαστεί θα έχετε έτοιμο το ημερολόγιό σας!


Ακόμη ένα δώρο με πολλές εκδοχές που είναι κάτι σαν πασπαρτού αλλά εξακολουθεί να είναι μοναδικό θα σας δείξω αύριο! Μέχρι τότε ξεκινήστε να φτιάχνετε τα δώρα σας, μην τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή! Το ότι μπορεί να μην έχουμε την οικονομική άνεση που είχαμε παλιότερα δε σημαίνει ότι δε θα γιορτάσουμε ή ότι δε θα ανταλλάξουμε δώρα!
Καλές γιορτές!!!




Μ'αυτή την ανάρτηση συνεχίζουμε την Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μαζί με το ιστολόγιο Everyday happy home


Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής



6 Comments

avatar

Εορταστική και Χρήσιμη ανάρτηση, όπως πάντα ! Καλές Γιορτές να έχεις Δεσποινάκι μου, με υγεία και Αγάπη ! Σε φιλώ γλυκά !!!

avatar

Σ'ευχαριστώ πολύ, Φωτεινή μου! Να'σαι καλά! Χαρούμενες γιορτές εύχομαι και να τις ακολουθήσει μια όμορφη χρονιά! Τα φιλιά μου!

avatar

Πολύ όμορφη ανάρτηση
Φιλάκια ...

avatar

Πολύ καλη ιδεα αυτη η αναρτηση με όλες τις ιδεες συγκεντρωμένες! Μερικές δεν τις είχα δει πριν.
Καλά Χριστούγεννα Δεσποινούλα!

avatar

Ωραία! Καλα έκανες και συγκέντρωσες εδώ τις προτάσεις σου για όμορφα δωράκια! Τις ευχές μου για καλές γιορτες!

avatar

Πολύ όμορφη ανάρτηση Δέσποινα!Πολύ ωραίες καί οι ιδέες πού μάς προτείνης!Καλά Χριστούγεννα!Φιλάκια!!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment