-->

Type something and hit enter

On
Καλή βδομάδα!
Σήμερα με αφορμή την ιδέα που είχε το "Δελφινάκι" σχετικά με τα ημερολόγια του 2013 θα σας δείξω δύο ημερολόγια που έφτιαξα εγώ. Δεν είναι ίσως τέλεια από πλευράς αισθητικής, αλλά είναι από πλευράς οικολογικής μιας και τα ξύλα που μεταμόρφωσα σε ημερολόγια ήταν στην ουσία σανίδια για πέταμα. Στα δικά μου μάτια βέβαια ήταν οι ιδανικές επιφάνειες για δοκιμές με την τεχνική της χαρτοπετσέτας κι έτσι προέκυψε το αποτέλεσμα που βλέπετε. Ελπίζω να σας αρέσουν!
Εσείς φτιάξατε ημερολόγια για το 2013 ή θεωρείτε ότι είναι νωρίς ακόμα; Αν φτιάξατε πάντως αφήστε μου το λινκ στα σχόλια να έρθω να πάρω ιδέες!Μπορεί να φτιάξω κι άλλα τώρα που πήρα μπρος!


Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια πολυμερικού πηλού που ξεκινούν άμεσα! Περισσότερα εδώ!

16 Comments

avatar

Καλημέρα σας.. Ευχαριστώ για την συμμετοχή στα ημερολόγια μου.. ειναι ομορφα τα δικα σας (παω να τα βαλω στην αναρτηση μαζι με τα αλλα) (http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/10/blog-post_2535.html) ευχαριστώ και για το εικονάκι του διαγωνισμού μου στο πλάι του μπλογκ σας.. Σήμερα γνωρίζω εσάς και το μπλογκ σας, δεν ηξερα ότι είστε αναγνώστρια μου..το εχω σαν αρχή μου όσοι γίνονται αναγνωστες μου (στο γκάτζετ αναγνώστες εννοώ) να γίνομαι και γω σ αυτούς..υπάρχουν όμως καποιοι που δεν φαινεται το μπλογκ τους στο προφιλ τους (στο γκατζετ αναγνωστες)..ειστε μελος μου στο γκατζετ ή οχι; παω να κανω τη βολτα μου στο μπλογκ σας και να γινω μελος/αναγνωστρια
χαιρομαι να γνωριζω ιστολογια.

avatar

@Δελφινάκι, δεν είμαι αναγνώστρια, παρακολουθώ όλα τα ιστολόγια που μου αρέσουν από τα "ευρετήρια" στις στήλες του μπλογκ μου γιατί μέσω του πανόπτη παρακολουθώ ιστολόγια άλλων κατηγοριών (πχ φιλολογικά, βιβλίων κλπ) και δε θέλω να τα μπερδεύω, άλλες ώρες έχω διάθεση για τα μεν άλλες για τα δε, ιδιοτροπία ίσως αλλά έτσι λειτουργώ! Καλή συνέχεια στη βόλτα σου!

avatar

μολις εγινα αναγνωστρια στο γκατζετ..θα χαρω να τα λεμε με σχολιασμο στις αναρτησεις μας στο μλογκ μου και στο μπλογκ σου.. καλη συνεχεια

avatar

Είναι πολύ ωραία τα ημερολόγιά σου!!!Μπράβο σου που αξιοποίησες τις σανίδες!!!
Φιλιά!!!

avatar

@Δελφινάκι, θα τα λέμε!
@Μαριλένα, να'σαι καλά! Τα φιλιά μου!

avatar

Μπραβο Δεσποινακι για τα ημερολογικια σου!!!

avatar

Πανέμορφα!!!!!καλή σου εβδομάδα!!!φιλιά!!!

avatar

Είναι πολύ όμορφα, Δεσποινάκι! Πολλά μπράβο!! Τα φιλιά μου!

avatar

Είναι πολύ όμορφα
Φιλάκια ...

avatar

Γίνανε πολύ όμορφα! Οι σανίδες που ήταν για πέταμα έγιναν χρηστικές.Καλό απόγευμα.

avatar

ωραία έγιναν τα ημερολόγια και αξιοποιήθηκαν και οι σανίδες,μπράβο!!!!!

avatar

Και εσύ Δεσποινάκι μου αρχαρια στο ντεκουπάζ;;; εμένα να δείς....χι..χι.. δεν πειραζει αρκεί που κανουμε προαπαθειες... τα δικα σου παντως μια χαρά μου φαίνονται.... φιλακια πολλα..

avatar

Δέσποινα καλημέρα!!!!!!
Πολύ όμορφα τα έφτιαξες!!!!!!!!!!!

avatar

Δεσποινάκι μου είναι πανέμορφααα... είπαμε, δεν πετάμε τίποτα σ'αυτούς τους καιρούς!!!
Το decoupage τα έκανε αγνώριστα... κι εγώ πρόσφατα ξεκίνησα να το δουλεύω!!! Καλή δημιουργική συνέχεια!!! Τα φιλιά μου!!!

avatar

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες πολύ, χαίρομαι που σας άρεσε η απόπειρα της μεταμόρφωσης!
@Ρούλα,@Fotini Little Treasures, καλή μας συνέχεια, με την εξάσκηση θα βελτιωθούμε περισσότερο!!!

avatar

Δεσποινάκι, πολύ ωραία είναι! Κι εγώ έχω φτιάξει αλλά δεν τα έχω αναρτήσει ακόμα.....

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment