Μην πτοείστε, δημιουργήστε!

Καλησπέρα!
Καλή εβδομάδα σε όλους!
Ελπίζω να είστε καλά παρά τον μουντό καιρό και τη γενική κατήφεια που επικρατεί!
Μην πτοείστε, δημιουργήστε! (Έφτιαξα σύνθημα,νομίζω!)
Σήμερα σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα-δυο πραγματάκια και να ζητήσω τη γνώμη σας.
Ξεκινάω με το μηνιαίο newsletter του "Κηρο-Ποίητον" στο οποίο μπορείτε προαιρετικά να εγγραφείτε (θα το βρείτε στη δεξιά στήλη). Το πρώτο εστάλη ήδη στους αναγνώστες και όσες το λάβατε θα ήθελα να μου πείτε πώς σας φάνηκε, αν έχετε προτάσεις και ιδέες για βελτίωση είναι ευπρόσδεκτες!(Αν είστε αναγνώστες και δεν το λάβατε κοιτάξτε και στα spam)
Δεύτερον,για όσες δεν το ξέρετε να σας συστήσω το Pinterest ,ένα σάιτ στο οποίο μπορείτε να καρφιτσώσετε (ταξινομώντας τες σε πίνακες) όσες εικόνες ή βίντεο συναντάτε στο web και θέλετε να τις κρατήσετε. Προσωπικά,μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο,γιατί ταξινομώ ιδέες και προτάσεις που βρίσκω που διαφορετικά δε θα τις θυμόμουν. Όσες το δοκιμάσετε ή το χρησιμοποιείτε θα χαρώ να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας.Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και χρειάζεστε πρόσκληση ,στείλτε μου ένα e-mail!
Και τέλος ,επειδή βλέπω ότι αρέσει πολύ ο πολυμερικός πηλός, θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να γίνουν κάποια διαδικτυακά μαθήματα με πολύ μικρό-συμβολικό- αντίτιμο σε ιδιωτικό ιστολόγιο; Η διαδικασία θα είναι απλή:Όποιος-α ενδιαφέρεται θα λαμβάνει πρόσκληση συμμετοχής για να παρακολουθήσει το ιστολόγιο και κάθε βδομάδα θα ανεβαίνουν project για εφαρμογή σε βίντεο,με συνοδευτικές εικόνες,αναλυτικές οδηγίες για τα υλικά και το πού μπορείτε να τα βρείτε στην Ελλάδα. Και δε μιλάω για τα πολύ απλά projects όπως τα μπισκοτάκια,αλλά για πιο σύνθετα και πιο δύσκολα. Πείτε μου τη γνώμη σας πάνω σ'αυτό γιατί δε θα ήθελα να ξεκινήσω μια προσπάθεια χωρίς τη δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή.
Περιμένω τα σχόλιά σας!
Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, ελπίζω και εύχομαι να περνάτε καλά!

Πηγή εικόνας