Καλό μήνα με πολλά καλά νέα απ'όλη την παρέα! (διαγωνισμοί, Giveaways κ.ά)

Καλό μήνα σε όλες και όλους!
Μπήκε ο Νοέμβρης και σιγά σιγά πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα!Γι'αυτό και η Μαριλένα σκέφτηκε να κάνουμε ανταλλαγή δώρων αλλά μυστική!Τι είναι αυτό; Όπως μας αποκάλυψε η ίδια "Καθώς έψαχνα στο διαδίκτυο (κλασσικό ψαχτήρι!!) έπεσα πάνω σε ένα παιχνίδι που παίζουν οι bloggers του εξωτερικού που λεγεται secret bloggers swap! Δηλαδή μυστική ανταλλαγή δώρων μεταξύ των bloggers".Για τους κανόνες και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το ιστολόγιό της!
Στο ίδιο πνεύμα -των Χριστουγέννων δηλαδή- κινείται και ο δημιουργικός διαγωνισμός από το Δελφινάκι. Με λίγα λόγια "Δημιουργίες με θέμα τα "Χριστούγεννα και τον Νέο Χρόνο" (δηλαδή: Χριστός, Φάτνη, Αγιος Βασίλης, Τάρανδοι, Ελατο κλπ). Από 1/11/12 μέχρι 31/12/12! Δύο ολόκληρους μήνες! Ποιηματάκια, ιστοριούλες, κατασκευούλες, ζωγραφιές, κοσμηματάκια, χριστουγεννιάτικες καρτούλες και ότι άλλο σκεφτείτε, ότι άλλο θέλετε". Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το Δελφινάκι!
Η Αγαθή από το -σχετικά νέο- ιστολόγιο "Χειροποίητη φαντασία" γιορτάζει και μοιράζει δωράκια. Με δικά της λόγια "Τα δωράκια μου δεν θα είναι ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά θα είναι τρία.Αυτό γιατί το μπλογκ μου στις 16 Νοεμβρίου γίνεται ενός έτους και επειδή πέρασα τους 100 και τους 200 αναγνώστες αντίστοιχα" Για να διαβάσετε τους κανόνες συμμετοχής και να πάρετε μέρος πηγαίντε εδώ. Για να δείτε τα δώρα εδώ. (μέχρι 16/11)

Ακόμη ένα giveaway από τη Φανή που πήρε πολλά βραβεία και μοιράζεται τη χαρά της και μία όμορφη δημιουργία της μαζί μας. Πώς θα πάρετε μέρος; Ας μας πει η ίδια η Φανή καλύτερα: "Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη/ αναγνώστες του blog μου και να μου στείλετε link από κάποια φθινοπωρινή δημιουργία σας, φωτογραφία σας, κόσμημα, ζωγραφιά, εικόνα, ποίημα, διήγημα, συνέχεια νουβέλας (!) ή ό,τι άλλο θέλετε μαζί με σχόλιο σας στην ανάρτηση αυτή!! Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τον τυχερό νικητή/ νικήτρια στις 10 Νοεμβρίου!!" Δωράκι δίνει και η Fotini Little Treasures με αφορμή τα γενέθλιά της στις 29 Νοεμβρίου!Μέχρι τότε λοιπόν επισκεφθείτε το ιστολόγιό της για να διαβάσετε με ποιους τρόπους μπορείτε να συμμετάσχετε!

Δεν προλαβαίνω να συμπληρώνω τους διαγωνισμούς σ'αυτό το ποστ!Όπου κοιτάξεις στη γειτονιά θα δεις κι έναν! Το Κατερινάκι, ας πούμε, όπως αναφέρει στο ιστολόγιό της έχει πάρα πολλούς λόγους να μοιράσει δωράκι αυτό το μήνα! Επισκεφθείτε την για να τους ανακαλύψετε και να πάρετε μέρος στην κλήρωση!Τα δωράκια προς το παρόν είναι έκπληξη!

Ελπίζω να σας έφτιαξα τη μέρα!
Δηλώστε συμμετοχή, δημιουργήστε, ανταλλάξτε ιδέες, κάντε ό,τι θέλετε αρκεί να φέρνει χαμόγελο στα πρόσωπά σας!