Δώρα στη μπλογκογειτονιά Updated again

κατά το γνωστό άσμα "Βρέχει στη φτωχογειτονιά"...
Update 2


Πολλά δώρα χαρίζονται αυτές τις μέρες και είμαι πάλι εδώ για να σας τα παρουσιάσω!
Αυτή τη φορά η Eva από το Εva's creats χαρίζει  "Μια παιδική κορδέλα για τις μαμάδες, θείες, νονές κ.λ.π. και μια για πιο μεγάάάλα κοριτσάκια (δεν ήθελα να αφήσω καμία παραπονεμένη...)." όπως μας λέει η ίδια. Θα γίνουν δηλαδή δύο κληρώσεις μία για κάθε κορδέλα κι έτσι θα είναι δύο οι νικήτριες! Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι η Eva θα φτιάξει τις κορδέλες ακριβώς στα μέτρα σας, αν κερδίσετε, για να σας ταιριάζουν γάντι! Δανείζομαι και πάλι τα λόγια της για να σας πω τι πρέπει να κάνετε "Αφήνετε, λοιπόν, το σχόλιο σας σημειώνοντας εάν θέλετε την παιδική, ή την ρομαντική..."
Λήξη 20 Φεβρουαρίου


Η Ολυμπία έχει αυτόν το μήνα τα γενέθλιά της και μας κερνάει μ'ένα ακόμα blog candy.Αφήστε το σχόλιό σας  και στις 28 Φεβρουαρίου μία τυχερή θα είναι η κάτοχος ενός πανέμορφου χειροποίητου κολιέ. Επισκεφθείτε την για περισσότερες λεπτομέρειες!(Δε θα σας αποκαλύψω τα πόσα κλείνει,αλλά το κάνει η ίδια στο ιστολόγιό της!)
Χρόνια Πολλά,Ολυμπία!
Λήξη 28 Φεβρουαρίου
Update:


Άλλο ένα υπέροχο δωράκι έρχεται από τη Νάντια που κλείνει ένα χρόνο στην παρέα μας στις 25/2.Μέχρι τότε λοιπόν αφήστε το σχόλιό σας  για να μπείτε στην κλήρωση για μια χειροποίητη καρφίτσα σε σχήμα πεταλούδας. Εγώ μόλις την είδα ξετρελάθηκα!
Ας δούμε όμως τι λέει η δημιουργός της:  "Όλοι νομίζω αγαπάμε τις πεταλούδες! Και μιας και η άνοιξη είναι αρκετά κοντά - μην κοιτάτε που έχει σύννεφα τώρα και δε φαίνεται... - έφτιαξα μια καρφίτσα, που νομίζω μπορεί να φορεθεί από όλους! " 
Επισκεφθείτε ,λοιπόν, το μπλογκ της Νάντιας με τον έυγλωττο τίτλο "Χειρών Έργα"  και ποιος ξέρει; Μπορεί να είστε εσείς η μελλοντική κάτοχος του μικρού αυτού κομψοτεχνήματος!
λήξη 25 φεβρουαρίου
Τα blog candies συνεχίζονται από τις γενναιόδωρες μπλογκογειτόνισσες κι εγώ θα συνεχίσω να σας ενημερώνω για να μην χάσετε καμιά ευκαιρία να κερδίσετε τα υπέροχα πράγματα που χαρίζουν οι φίλες μας!
Η SofiaSidi από το ιστολόγιο "Οι δημιουργίες μου" έχει δύο διαφορετικά δώρα για να διαλέξετε! Όπως λέει η ίδια που δε θέλει να αφήσει καμία φίλη παραπονεμένη "Λοιπόν, ουσιαστικά θα είναι δύο τα δωράκια! Το ένα για τις φίλες μου που ασχολούνται με scrapbooking και το άλλο γι αυτές που ασχολούνται με κοσμήματα." .  Οι προυποθέσεις για να πάρετε μέρος πάλι δια στόματος της ίδιας είναι "Από εσάς θέλω να αφήσετε σχόλιο, λέγοντας μου αν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποιο από τα δύο συγκεκριμένα, διαφορετικά μπαίνετε στην κλήρωση για ένα από τα δύο. Γίνετε, αν θέλετε, αναγνώστες του blog μου, και θα ήμουν ευγνώμων εάν το αναφέρετε και στο δικό σας blog, όσες διαθέτετε." Μέχρι πότε μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Η Σοφία απαντά :"Αφήστε, οπότε, το σχόλιο σας μέχρι και τις 7 Μαρτίου. Η κλήρωση θα γίνει στις 8 του Μάρτη."
Λήξη 7 μαρτίου


Το δεύτερο giveaway έρχεται από το ιστολόγιο "The Spirit of fantasy" . Η κάτοχός του μας χαρίζει τα πρώτα σκουλαρίκια που έφτιαξε εξολοκλήρου η ίδια. "Αφήστε λοιπόν το σχόλιο σας με τη γνώμη σας ή ό,τι άλλο θέλετε σε αυτή την ανάρτηση μέχρι και τις 22/02/2011 και θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα κλήρωση με τη νικήτρια συμμετοχή!! Μόνη προϋπόθεση είναι να είστε αναγνώστες και προαιρετικά μπορείτε να κάνετε μία μικρή αναφορά στο ιστολόγιο σας..." μας προτρέπει η λΕΛΕΝΗ για να πάρουμε μέρος στην κλήρωση.Μην χάσετε την ευκαιρία να τις επισκεφθείτε, να εμπνευστείτε από τις δημιουργίες τους και να διεκδικήσετε τα δωράκια!
λήξη 22 Φεβρουαρίου


Η λίστα θα εμπλουτιστεί αν εντοπίσω κι άλλα δωράκια που "αιωρούνται" στη μπλογκόσφιρα!
Την επόμενη βδομάδα σας έχω κι εγώ μια ...έκπληξη!(όχι δωράκι,αυτό θ'αργήσει λίγο ακόμα εκτός αν  παίξετε μαζί μου στο "Pay it forward")