2 Διαγωνισμοί & 1 giveaway από το ΚΗΡΟ-ΠΟΙΗΤΟΝ

Giveaway !
Από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης του διαγωνισμού είχα την επιθυμία να πάρω μέρος, αλλά δεν είχα σκεφτεί τι να φτιάξω.Σταδιακά έβλεπα και τις συμμετοχές και ήταν τόσο όμορφες που αποθαρρυνόμουν περισσότερο. Προχτές όμως ξαφνικά και χωρίς να έχω σκεφτεί τι θα κάνω και που θα καταλήξει κάθισα και έφτιαξα αυτό που βλέπετε στην εικόνα.Είναι ένα χαρτόνι συσκευασίας που έβαψα με ακρυλικά,πρόσθεσα χρυσόσκονη,κόλλησα εικόνες από περιοδικά,χρωματιστό σελοτέιπ εν είδει κορνίζας,ζωγράφισα με μαρκαδόρους,κόλλησα διακοσμητικά στοιχεία και γενικά έκανα ό,τι μου ήρθε!

Μ'αυτή λοιπόν την απλή σύνθεση δίνω κι εγώ το παρόν στο διαγωνισμό αγάπης στο Greecycle και...όχι μόνο!
Χθες ανακάλυψα έναν ακόμα διαγωνισμό για την ημέρα των ερωτευμένων στο μπλογκ της Μαίρης στον οποίο επίσης θα συμμετέχω μ'αυτή τη σύνθεση!
Αν θέλετε να πάρετε μέρος κι εσείς ακολουθήστε τις οδηγίες της ίδιας της Μαίρης
"Στείλτε την πιο " in Love " δημιουργία σας μέχρι και τη δευτέρα 14 Φεβρουαρίου (Αγίου Βαλεντίνου) με e-mail στο marie-meraki@hotmail.gr και ελάτε να υμνήσουμε μαζί το θεό έρωτα!" 
Και κάτι ακόμα!
Αν θέλετε αφήστε μου ένα σχόλιο σ'αυτή την ανάρτηση και στις 14 Φεβρουαρίου θα γίνει ακόμα μια κλήρωση με δώρο...τι άλλο; Τον ομώνυμο mixed πίνακα που βλέπετε στην εικόνα!
(Θα πρέπει να είστε αναγνώστης του μπλογκ για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Ανώνυμες συμμετοχές δε θα γίνονται δεκτές)