Είμαι trendy εδώ και καιρό!

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που η Μαρία μας με ενημέρωσε ότι ένα βραβείο με περιμένει στο ιστολόγιό της! Όταν την επισκέφθηκα η έκπληξή μου ήταν διπλή γιατί τελικά με περίμεναν 2 trendy βραβεία! Ένα για τα Χειροποίητα Κεριά που παρουσιάζω εδώ στο "ΚΗΡΟ-ΠΟΙΗΤΟΝ" κι ένα για το προσωπικό μου ιστολόγιο "ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΝ-ΑΛΟΓΑ".
Θα κάνω, λοιπόν, σήμερα επιτέλους την ανάρτηση με την οποία θα δώσω με τη σειρά μου το trendy blog award .Όπως και όταν δέχτηκα βραβείο στο προσωπικό μου blog ,δε θα έχω συγκεκριμένους κανόνες για την παραλαβή του βραβείου .
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι όλοι βλέπετε ποιους διαβάζω από τις στήλες στα δεξιά του ιστολογίου . Δεύτερον, πολλοί-ές έχουν ήδη το βραβείο και έτσι βρίσκομαι σε δύσκολη θέση .
Αποφάσισα, λοιπόν, να δώσω το βραβείο σε όποιον-α είναι ανάμεσα στα ιστολόγια που διαβάζω και δεν το έχει λάβει ακόμα.
"Ψαχτείτε" επομένως και ελάτε!
Μόνο που για να ξέρω ποιους "βράβευσα" τελικά ,θα σας παρακαλούσα να μου αφήσετε ένα σχόλιο.

Τέλος, να σας θυμίσω όλους τους διαγωνισμούς που συγκέντρωσα στο προηγούμενο ποστ, επισκεφθείτε τους συνδέσμους για να πάρετε μέρος ή να δείτε αν ήσασταν τυχεροί-ές στις κληρώσεις που ήδη έγιναν. Οι εκπλήξεις στη μπλογκόσφαιρα είναι τόσο πολλές που έχω κάνει ήδη δύο updates στη συγκεκριμένη ανάρτηση!