Χριστουγεννιάτικα δώρα!

Μετά το πρώτο christmas giveaway που εντόπισα , ακολουθούν δύο νέα για τα οποία θα σας ενημερώσω παρακάτω. (Αν πέσουν κι άλλα στην αντίληψή μου θα συμπληρώσω τη λίστα)
Η Pink Dreamer από το ομώνυμο ιστολόγιο σας προσκαλεί σε ένα πάρτυ ευχών για την παραμονή της ΠρωτοχρονιάςΣτείλτε της ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τη δική σας προσωπική ευχή και που ξέρετε; Όπως λέει η ίδια "εκείνη τη νύχτα της παραμονής του νέου χρόνου ο έναστρος ουρανός...θα είναι διαφορετικός!!!!"
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ιδιοκτήτριας του my craft and art center "γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται!!!". Γι αυτό και γιορτάζει μαζί μας τα Χριστούγεννα και χαρίζει τρία πανέμορφα δωράκια.Αρκεί να είστε αναγνώστες του ιστολογίου της και να αφήσετε το σχόλιά σας για να λάβετε μέρος στην κλήρωση! 


Σύντομα ελπίζω να καταφέρω να σας δείξω κι άλλες κατασκευές για τα Χριστούγεννα. Έχω φτιάξει πολλά όμορφα πράγματα,όμως δεν έχω χρόνο να επεξεργαστώ και να ανεβάσω τις φωτογραφίες!


Update: Κι άλλο ένα Χριστουγεννιάτικο και λαμπερό giveaway με προϊόντα μακιγιάζ KORRES για να λάμπετε τις ημέρες των γιορτών από το BLUSHINGLOVES!