Δώρα, δώρα , δώρα!!!

Δεν ξέρω με τι να πρωτοξεκινήσω αλλά μάλλον θα κάνω την αρχή με το πιο ευχάριστο!
Πριν λίγο έλαβα τα υπέροχα σκουλαρίκια που κέρδισα στην κλήρωση της Μάγδας από το  never stop creating! Μάγδα μου σ'ευχαριστώ! Χαίρομαι πάρα πολύ που θα φοράω κάτι φτιαγμένο από τα χεράκια σου!
Συνεχίζω με δωράκια, αυτή τη φορά από τη Λένα και το living in a world of creation που κλείνει τον πρώτο του χρόνο στη blogόσφαιρα και το γιορτάζει με δύο υπέροχα δώρα για μοναδικές κατασκευές!
Δωράκι δίνει και η olivetreegirl στο ομώνυμο ιστολόγιο για να γιορτάσει τους 100 αναγνώστες της!
Μια εκατοντάδα παραπάνω γιορτάζει με ένα giveaway και η Κατερίνα από το Handmade with Love ενώ για τον ίδιο λόγο η Ανεράιδα μοιράζει πέντε δημιουργικά δώρα!
Αν θέλετε να κερδίσετε Κοσμήματα Με Χάντρες η Δροσοσταλίτσα σας δίνει την ευκαιρία:με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου blogging χαρίζει σε δύο τυχερούς αναγνώστες δύο χειροποίητα χρωματιστά βραχιολάκια!


Τέλος να σας ενημερώσω ότι το Beauty e-studio  διεξάγει ψηφοφορία για να αναδείξετε εσείς ποια θέλετε να είναι τα δώρα του επόμενου διαγωνισμού που θα διοργανώσει. Η ψηφοφορία λήγει σήμερα το βράδυ στις 12 και ο διαγωνισμός θα ανακοινωθεί αύριο! Αναζητήστε λοιπόν την ψηφοφορία στη δεξιά στήλη του blog και καθορίστε εσείς τα δώρα του διαγωνισμού!


Καλή επιτυχία!