-->

Type something and hit enter

On
Στην προηγούμενη ανάρτηση σας έδειξα πώς να φτιάξετε ρόδια από πολυμερικό πηλό. Τι θα τα κάνετε όμως αφού τα φτιάξετε και πως από απλά ρόδια θα τα μετατρέψετε σε γούρια για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να τα χαρίσετε σε αγαπημένα πρόσωπα; Στο σημερινό βιντεάκι απαντάμε σε αυτά τα ερωτήματα μέσα από τις ολοκληρωμένες πλέον δημιουργίες από το σεμινάριο της Τετάρτης, και μεταμορφώνουμε σε γούρια όχι μόνο τα ρόδια αλλά και τα τυχερά πέταλα που είχαμε φτιάξει στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας.



Σύντομα θα ανεβάσω υλικό και από τα νέα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που φτιάξαμε! Μαντεύετε τι μπορεί να είναι; Σας προειδοποιώ ότι δεν είναι τα κλασικά έλατα , χιονάνθρωποι κλπ αλλά είναι άκρως εορταστικά! Για σκεφτείτε!!!Περιμένω τα σχόλιά σας!

Α, φυσικά οι συναντήσεις μας συνεχίζονται κάθε Τετάρτη στις 6μμ!








Υ.Γ.1 Το "Κηρο-Ποίητον" είναι στην κατηγορία Art, Artists & Crafts στο Διαγωνισμό καλύτερου ελληνικού ιστολογίου 2012 που διοργανώνουν οι "Ελληνικοί Γυναικείοι Ιστότοποι" .Αν θέλετε ψηφίστε το μαζί με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας ιστολόγια. Προσοχή όμως γιατί πρέπει να κάνετε submit 3 φορές στις επιμέρους κατηγορίες για να είναι έγκυρη η ψήφος σας ( Γυναικεία ιστολόγια, γυναίκες που μας ενέπνευσαν και άντρες που αγαπήσαμε) ! O Διαγωνισμός ξεκινάει στις 1/12/2012 και λήγει στις 21/12/2012 23:59. Η ψηφοφορία όπως και το ερωτηματολόγιο στο τέλος είναι ανώνυμο και σε καμια περίπτωση δεν περιέχει προσωπικά στοιχεία. Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο φορά, αλλά μπορείτε να καλέσετε φίλους να ψηφίσουν κοινοποιώντας αυτήν την ανάρτηση.
Υ.Γ.2 Όσοι δεν πήγατε ακόμη στην έκθεση κουμπαράδων στη Θεσσαλονίκη, σπεύσατε!Τα εγκαίνια έγιναν, αλλά η έκθεση συνεχίζεται μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου!
Υ.Γ.3 Διοργανώνεται και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από την ΑνεράΙδα, δηλώσατε συμμετοχή;

3 Comments

avatar

Μπράβο!!!! Τι ωραίες πληροφορίες!

avatar

Εμ ωραία περνάτε στα σεμινάρια ! Τυχεράκιεεεεεες !!!!!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment