-->

Type something and hit enter

On
 Update! Μπορείτε να βρείτε όλες τις Πασχαλινές Λαμπάδες 2013 by despinART στο etsy με έκπτωση 30%. Αν θέλετε να σας φτιάξω μία λαμπάδα όπως εσείς την έχετε φανταστεί επικοινωνήστε μαζί μου για τις λεπτομέρειες!
Χαρούμενες πασχαλινές λαμπάδες για μικρά και μεγάλα κοριτσάκια έχει σήμερα το μενού!
Από αριστερά:Λαμπάδα ζωγραφισμένη στο χέρι με μπουμπουκάκια ,κάποιες λεπτομέρειες έχουν γίνει με glitter ,διακοσμημένη με λαχανί σατέν κορδέλα και έτοιμο πασχαλινό αυγό από φελιζόλ.
Στη μέση: λαμπάδα ζωγραφισμένη στο χέρι με πασχαλίτσες διαφόρων μεγεθών, διακοσμημένη με κορδέλα και χειροποίητες πήλινες πασχαλίτσες-μαγνητάκια.Και δεξιά: λαμπάδα διακοσμημένη με χειροποίητη σύνθεση από δίχτυ , λουλούδια και αποξηραμένη φέτα πορτοκαλιού.


Σας θυμίζω ότι μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια στις προηγούμενες αναρτήσεις,σύντομα ωστόσο θα σας δείξω ακόμα περισσότερα νέα σχέδια,οπότε κρατήστε επαφή (facebook).!
Και αυτές οι λαμπάδες είναι λευκές,οβάλ, και έχουν ύψος 38 εκατοστά.Συσκευάζονται πολύ προσεχτικά και συνοδεύονται από πολύ χαριτωμένα χάρτινα πασχαλινά Λαμπαδόκουτα!
Για παραγγελίες στείλτε e-mail στο despateraki@gmail.com.

Δείτε τις τιμές για όλες τις λαμπάδες εδώ


Υ.Γ.Επειδή όλες οι λαμπάδες (εκτός από αυτές με τα βραχιολάκια) έχουν ήδη πωληθεί πριν προλάβω να σας τις δείξω είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν παραγγελίας και επειδή είναι χειροποίητες ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από αυτές που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Εξάλλου η γοητεία του χειροποίητου είναι η μοναδικότητά του!

Σας εύχομαι ένα υπέροχο και γεμάτο δημιουργία Σαββατοκύριακο!
Μην ξεχνάτε ότι τη Δευτέρα σας περιμένω στο σεμινάριο για Πασχαλινές δημιουργίες από πολυμερικό πηλό (Θα μάθουμε να φτιάχνουμε μαργαρίτα με 3 τρόπους, πασχαλίτσες, κρινάκια δίχρωμα και τρίχρωμα  και πασχαλινά λαγουδάκια με το καροτάκι τους!)


1 Comments:

avatar

Καλό μήνα Δέσποινα!
Εξαιρετικές οι λαμπάδες σου, μπράβο!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας!

Click to comment